Vakbedrijf Nijmegen

 

Friederichs Schilderwerken | Vakbedrijf Nijmegen
 

AF-Erkend

Friederichs Schilderwerken is AF-Erkend door branchevereniging FOSAG. Dit betekent voor u een gedegen advies over kleuren en materialen en dat er uitsluitend professionele verfsystemen worden toegepast. Mochten er problemen zijn dan biedt de AF-Erkenning de mogelijkheid van onafhankelijke arbitrage. U kunt een beroep doen op de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken en op de nakomingsgarantie van de Stichting. De AF-erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

Friederichs Schilderwerken Erkend leerbedrijf Savantes
 

Erkend Leerbedrijf Savantis

Friederichs Schilderwerken is een Erkend Leerbedrijf. Dit houdt in dat wij als bedrijf de bevoegdheid hebben een leerling van het mbo op te leiden.

friederichs-schilderwerken vca0
 

ISO 9002

Wij werken volgens de ISO 9002 richtlijnen, de interne processen zijn goed op orde. Zaken als kwaliteitsborging, projectcontinuïteit en de scholing van medewerkers staan centraal. Ook veiligheid is een belangrijk aspect. Al onze medewerkers zijn voorzien van een VCA-certificaat zodat u volledig op hen kunt vertrouwen.