Schilderwerk Particulieren

Schilderwerk ParticulierenEindelijk thuis

Thuis is de plek waar u moet kunnen ontspannen. Zonder stress over kieren of slecht houtwerk. Goed onderhoud van deuren en ramen verdient daarom de aandacht van een vakman. Bovendien kan een regelmatige onderhoudscyclus de levensduur van raam-, deur- en kozijnhout aanzienlijk verlengen. Dat is mooi meegenomen. Tenslotte is een huis duur genoeg!

Van alle markten thuis!

Friederichs Schilderwerken specialiseert zich in bestaande bouw. Het onderhoudsaspect speelt daarbij een belangrijke rol. De ervaring en het vakmanschap van ons familiebedrijf (één van de oudste van Nijmegen!) geeft de garantie dat het schilderwerk op een verantwoorde en uiterst professionele wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast is ons bedrijf de aangewezen partner als het gaat om de betere vloer- en wandafwerking, houtrotsanering en het plaatsen van vrijwel elke soort glaswerk.

Persoonlijk en professioneel contact

Uiteraard gaat het uiteindelijk om het eindresultaat, maar daarnaast besteden we veel aandacht aan de uitvoering. U heeft bijvoorbeeld altijd contact met dezelfde persoon. En u mag rekenen op een glasheldere planning. Friederichs Schilderwerken is AF-erkend.