Overige dienstverlening

Wandafwerking Friederichs NijmegenBehalve schilderwerken verzorgen wij een aantal diensten die nauw verwant zijn. Vanzelfsprekend gaat het ook hier om erkende kwaliteit, die geleverd wordt door onze eigen vakmensen.

Vloer- en wandafwerking

Vloerafwerking doen wij in de vorm van rolcoating, gietvloeren, troffelvloeren, chipsvloeren. Wat betreft de wandafwerkingen richten wij ons met name op behang en sierpleister.

Glaswerk

Wij leveren en monteren een ruim assortiment aan glassoorten, waarbij u kunt rekenen op een perfecte afwerking. Het plaatsen van isolatieglas in bestaande (houten) sponningen rekenen we tot onze specialiteiten.

Houtrotsanering

Houtrotsanering doen wij volgens het ‘WindowCare’ systeem. Friederichs Schilderwerken beschikt als één van de weinigen over de kennis en de apparatuur om dit effectieve systeem te kunnen toepassen.

Schoonmaakservice

Waar geschilderd wordt, wordt ook geschuurd en dat zie je indirect terug op de ramen en de nabije omgeving. Wij gaan voor het totaalplaatje.Tegen een concurrerend tarief kunnen wij ook de glasbewassing, interieurverzorging en/of nieuwbouw-opleveringsschoonmaak verzorgen.