Wand bekleding

Wandbekleding ook wel  muurbekleding genoemd, bepaalt direct de  sfeer in elke ruimte van uw woning of uw bedrijfsruimte en is duurzaam.
Door de vele designs en materiaal mogelijkheden  zijn er ontelbare opties. Vaak denkt men dat dit alleen in de kamers binnenshuis mogelijk is. Ook buitenruimtes kunnen ideaal  bekleed worden. Een warme kleur met een structuur van onze muurbekleding zorgt direct voor extra sfeer in de ruimte, een echte trend op het gebied van interieurdesign en is ook nog eens duurzaam.

Wij bekleden  al uw wanden van uw woning of bedrijf  met een luxe  wandbekleding uit  ons groot assortiment van stijlvolle tot verrassende designs. Voor  elke ruimte in en rondom elk gebouw.

Wand bekleding voor bedrijven.

Ook voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden om juist die specifieke sfeer te creëren die u wenst. Bijvoorbeeld voor restaurants, hotels of een praktijk.

Wand bekleding van woningen.

Specifieke sfeer in  de woning is helemaal de trend.. Niet alleen de woonkamer maar ook de keuken of de badkamer krijgt zo zijn eigen sfeer. Ook de buitenruimte voorzien van wandbekleding  maakt uw woning tot uw paleis.

Exclusief partner

Wij zijn exclusief partner van www.arte-international.com/nl & http://www.elitis.fr/en/ de absolute top in exclusieve wandbekleding niet alleen in design maar ook van uitsluitend top kwaliteit behoren deze 2 partners al jaren tot het hoogste segment. Onze vakmensen brengen vervolgens uw wandbekleding aan.

Informatie

Uw huis of bedrijf inrichten en stylen helemaal naar eigen wens?  Op de wand kun je een kleur aanbrengen of behang. Liever iets speciaals dat een extra touch geeft aan uw kamer? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.